Te koop: Zangles in Haarlem

Tune IN in een van de trajecten variŽrend van beginners tot gevorderden in alle stijlen, rock, pop, soul, blues, jazz e a en alles wat daarmee te maken heeft. Dit houdt dus in dat het niet alleen gaat om zangtechnieken maar om je hele persoonlijke beleving van het zingen en hoe jij je boodschap uitdraagt. Workshops, Clinics zoals vocal expression, performen, microfoon-technieken en mental coaching. Mogelijkheid tot optredens deelname aan shows etc 


Bezoek de website voor uitgebreide info of meld je aan voor een GRATIS proefles  info Yortune Vocal training Coaching info yortune nl 06 284 102 53Kosten: N.o.t.k.Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Zangles in Haarlem

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:12-01-2017 om 13:52u
Door:Yortune
Bekeken door: 1004 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Haarlem
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

N.o.t.k.
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.